Skreddersydd til din kropp

mountains

skreddersydd

Green Sleep – skreddersydd til din kropp

En seng som skal gi kroppen din riktig støtte og trykk- avlastning må tilpasses din kroppsform, lengde og vekt.

Alle kropper er unike. For å oppnå mest mulig dypsøvn og best mulig liggekomfort er det særlig viktig å gi riktig støtte og trykkavlastning til nakke, skuldre, rygg og hofter. Dette gjør også at blodet kan sirkulere fritt. Vi bygger din personlige madrass ved hjelp av 5, 10 og 15 cm høye lag av naturgummi i 4 ulike fasthetsgrader som kombineres til madrasser med 5 ulike høyder, 10 ulike bredder og med mulighet for å velge 5 ulike trekk. Ved behov kan midtsjiktet i madrasskjernen deles i tre soner i lengderetningen med ulik fasthetsgrad. Alle delene kan kombineres fritt. Når det er mulig oppfordrer vi derfor kundene til å besøke showroomet, teste madrasser med ulik oppbygging og finne den optimale løsningen. Green Sleep er trolig verdens mest fleksible sengesystem, så når vi snakker om å skreddersy mener vi det.[divider]

Slik bygger vi din personlige madrass og seng

Når vi skal tilpasse en Green Sleep seng så går vi gjennom en fast prosedyre for å finne den ideelle kombinasjonen for din kropp.

skreddersying-2

1. Våre dobbelmadrasser har alltid to kjerner ved siden av hverandre. Det gir mulighet for ulik oppbygging avhengig av vekt, kroppsform og personlige preferanser. Alle våre madrasser er håndlaget og vi kan levere de fleste størrelser og varianter.

[divider]

[rev_slider sengebunn]

2. Sengebunnen består av et patentert flexsystem som kan tilpasses din vekt og kroppsform. Vi har også mulighet til å sette inn «Extra Flex» som gir ytterligere trykkavlastning i skulder-og nakkeregionen.

[divider]

[rev_slider sengebunn-2]

3. Du kan velge mellom sengebunner med og uten hodeløft, eller elektrisk regulering med både hode og beinløft. Sengebunnene er laget spesielt for våre egne senger, men de passer i de fleste sengerammer med samme innvendige mål. Det er mulig å sette bein på sengebunnene slik at du kan droppe sengeramme helt, og på den måten få en seng med et mer kontinentalt preg.