Om Green Sleep

om-greensleep

God livskvalitet avhenger mye av hvordan vi sover.

Kvaliteten på madrassen og sengen er kanskje den viktigste faktoren for å oppnå en optimal søvn.

om-greensleep-1

Med Green Sleep får du mer av den dype søvnen som fører til at kroppen og hodet blir mer uthvilt og restituert. Hver seng og madrass kan bygges opp og spesialtilpasses din kropp. Green Sleep er trolig verdens mest fleksible sengesystem og gir deg uovertruffen komfort og trykkavlastning.

Produktene er laget av giftfrie, resirkulerbare, naturlige, fornybare og økologiske materialer. Madrasskjernen i naturgummi puster og er naturlig antibakteriell. Den har lang levetid og beholder den unike spensten lengre enn andre madrassmaterialer.

om-greensleep-2

Alle madrasser er håndlaget og av høyeste kvalitet. Vi leverer madrasser til babyer og barn, ungdom og voksne i alle størrelser og varianter. Husk at søvnkvalitet og livskvalitet går hånd i hånd. Sengen er hjemmets viktigste møbel. Du bruker en tredjedel av livet ditt der.

om-greensleep-3

Besøk vårt showroom så får du oppleve Green Sleep – «naturally the world’s best beds».

Demonstrasjon på vårt showroom MÅ avtales på forhånd.Er det mulig å sove 30% bedre ?

Det er en krevende øvelse å dokumentere søvnkvalitet da det er mange faktorer som påvirker søvnen. Vi mener likevel at madrassen og sengebunnen er den mest avgjørende faktoren for god søvn. Når du kommer til vårt showroom pleier vi å stille spørsmålet:

“Hvor bra sover du på en skala fra 1-10, hvor 1 er elendig og 10 er fantastisk?”

Vårt mål er at du som investerer i vårt sovesystem i løpet av 3-4 uker vil svare minimum 3 poeng opp på skalaen. Selv om du mener du sover godt i utgangspunktet, og svarer mellom 8-10 er fortsatt vår erfaring at du vil få en meget positiv overraskelse med vårt system!

70 års erfaring innen “naturlig søvn”

Simen Torp er tredje generasjons «økopionér» og har vokst opp på en økologisk besøksgård (Sørbråten Gård) i Maridalen i Oslo. Simen har en livsvisjon om å vise mennesker at bærekraft og livskvalitet er to sider av samme sak. Simen har siden ung alder reist verden rundt på leting etter kompromissløse ”state of the art” konsepter og produkter som kan gi mennesker et best mulig liv. For å gjøre disse løsningene tilgjengelig for flest mulig mennesker har han vært med å etablere og bygge opp en rekke virksomheter og selskaper innen livskvalitet, økologi og bærekraft.


Georges Lambrecht kommer fra Belgia og har viet 40 år av sitt profesjonelle liv på forskning og utvikling av madrasskonseptet Green Sleep. Georges har selv bygget opp en hel verdikjede av produsenter og underleverandører fra hele verden som bidrar til den eksepsjonelle kvaliteten. Når du leser gjennom denne hjemmesiden vil du forstå hvorfor vi mener at Green Sleep er verdens beste søvnkonsept.

«We can only describe our work as successful when it is in some way of service to mankind»

Yogananda