Madrassen

greensleep-kontakt

Madrassen

Madrassen

Hovedingrediensen i en Green Sleep madrass er den økologiske melken som tappes fra rågummitreet Hevea Brasiliensis.

Hevea 100% naturlig lateksskum er det mest optimale madrassmaterialet som finnes. Det føles mykt, behagelig og spenstig, samtidig som det gir perfekt stabilitet og støtte for kroppen. Hevea er pustende og naturlig antibakterielt, noe som gjør at sopp, midd og bakterier ikke trives i madrassen. For å kunne lage en 100% naturgummi madrass uten kjemiske tilsetninger, må Hevea-melken være helt fersk. Derfor foregår produksjonen av naturgummikjernene madrassene bygges opp av i nærheten av plantasjene.[divider]

Madrasstrekk

Madrasstrekket

Vi har flere madrasstrekk å velge mellom. Trekket veves av en saktegående spesialvev som gjør de lange naturfibrene elastiske i alle retninger. Dette gjør at vi slipper å tilsette syntetisk stretch.

Vintertrekket (All Seasons) består av høyeste kvalitet bomull, saueull og silke, og kan brukes hele året. Ullen og silken er med på å gi en optimal varme- og fuktighetsregulering. Sommertrekket består av samme kvalitet bomull som helårstrekket, men med en litt tynnere polstring med ull og lin, noe som gir en frisk og avkjølende effekt. Vi kan også levere et bomullstrekk med bomullspolstring som kan vaskes på ullprogram og strekkes (som ull) til riktig form etter vask, og helst tørkes så flatt som mulig for ikke å endre form.